DONACIJA TVRTKE SINCLAR D.O.O. i Tehno servisa Osijek

Datum objave: 03. 7. 2018.

Tvrtke Sinclair d.o.o. i Tehno servis Osijek prepoznali su kvalitetu rada i odgovornost Centra za djecu i mlade Belišće koja od osnutka djeluje u lokalnoj zajednici i pomaže djeci i mladima grada Belišća i prigradskih naselja u njihovoj edukaciji, razvoju i ostvarenju vlastitih potencijala, kvalitetnijem ispunjavanju slobodnog vremena, potičući i razvijajući kreativnost kroz razne radionice, seminare, tribine i sportska natjecanja, njegujući timski rad i ljudske vrijednosti.

Kroz dugogodišnje djelovanje u lokalnoj sredini i pružanje primjera dobre prakse van lokalne sredine sudjelovalo je mnogo organizacija civilnog društva, tvrtki, ustanova ali i volontera koji su svoje slobodno vrijeme odlučili iskoristiti na zanimljiv i edukativan način.

Danas 03.07.2018. u 10:00h, Centru za djecu i mlade Belišće pridružili se novi partneri tvrtka Sinclar d.o.o. iz Zagreba sa prodajnim managerom g. Duškom Banjeglavom koja je donirala klima uređaj i tvrtka Tehno servis Osijek sa vlasnikom g. Matejom Cerićem koja je izvela montažu. Klima uređaj olakšati će rad u ljetnim mjesecima voditeljima udruge, članovima, korisnicima kao i svima ostalima kojima je prostor namijenjen.