EDUKACIJA PREMA PROGRAMU ERYICE-E

Datum objave: 13. 2. 2016.

U regionalnom Info centru za mlade Osijek od 8. do 12.2.2016. održan je petodnevni trening koji je namijenjen djelatnicima u radu na informiranju mladih u postojećim Info-centrima za mlade i onih koji se žele ozbiljno time baviti kroz svoj svakodnevni rad u organizacijama civilnog društva.
Voditeljica radionice Irena Mikulić kroz različite metode, grupnom i individualnom radu obučila je devet sudionika među kojima je bio i Goran Mihaljević, predsjednik Centra mladih o načinima informiranja prema programu Eryica-e odnosno European Youth Information and Councelling Agency.
Po završetku edukacije sudionici su dobili certifikat Eryice- -e koja potvrđuje da svoja stečena znanja i vještine djelatnici u sektoru informiranja trebaju koristiti u svojim organizacijama kroz međusobno povezivanje, umrežavanje i suradnju u području mladih, informacijskog rada i usluga, razvoju, podršci i promicanju kvalitete općih informacija za mlade koja potiče njihovu samostalnost i njihovo aktivno sudjelovanje u demokratskom društvu. DSC_0036

DSC_0039

DSC_0040